1
Domaći fudbal
Timi Maks Elšnik

FOTO: FK Crvena zvezda

MOĆNA PORUKA ELŠNIKA ZA DELIJE: „Ginuću za dres i grb, došao sam po trofeje i Ligu šampiona“ (VIDEO)

Objavljeno: 02.08.24 u 11:35

Elšnik je jedno od poslednjih pojačanja Crvene zvezde ovog leta

Timi Maks Elšnik, slovenački reprezentativac, u velikom je uzbuđenju zbog svog dolaska u Crvenu zvezdu. Elšnik je potpisao četvorogodišnji ugovor sa klubom i zadužio dres sa brojem 21. U intervjuu za klupsku televiziju „Zvezda TV“, Elšnik je podelio svoje impresije nakon što je prošao kroz čuveni tunel na stadionu „Marakana“.

Kultni tunel. Nešto neverovatno. Ko to ne doživi, nikada neće moći da razume šta znači igrati za Crvenu zvezdu. Sad nema publike, ali kad tribine budu pune, jedva čekam neki derbi da osetim pravu atmosferu – rekao je Elšnik za „Zvezda TV“.

Novopridošli igrač izrazio je svoje zadovoljstvo zbog entuzijazma koji je primio od navijača Crvene zvezde.

– Kada sam igrao u Sloveniji nije bilo toliko lepih poruka kao kad sad od simpatizera Zvezde. Evropski prvak! Svi znamo šta je Zvezda, kakva je institucija. Ima mnogo navijača crveno-belih u Sloveniji. Već imam mnogo zahteva za dresove, tako da ću morati da ih nabavim kako bih im doneo.

Elšnik je poručio navijačima da će dati sve od sebe za klub.

– Moja poruka da ću dati sve za vas, da ću ginuti za dres i grb. Nadam se Ligi šampiona i da će biti spektakl. Došao sam po trofeje i Ligu šampiona.

Opisao je sebe kao „box-to-box“ igrača sa dobrom levom nogom, naglašavajući da može da doprinese i u napadu i u odbrani.

Leva noga, mogu da pomognem oba pravca. Mislim da imam dobar šut, i smem da kažem da sam dobar šuter – ispričao je Slovenac.

11
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter