0
Olimpijske igre Pariz 2024
Angelina Topić

FOTO: Printscreen/RTS

KATASTROFA U PARIZU: Angelina Topić se povredila na zagrevanju pred nastup! (VIDEO)

Objavljeno: 02.08.24 u 10:36

Nadamo se da će Angelina na kraju nastupiti

Reprezentativka Srbije u atletici i državna rekorderka u skoku u vis, mlada Angelina Topić, suočava se sa neizvesnošću pred kvalifikacije zbog povrede koju je zadobila tokom zagrevanja. Na samom početku kvalifikacija, Topić je nezgodno doskočila i osetila bol u predelu skočnog zgloba.

Lekarski tim trenutno pruža pomoć srpskoj atletičarki, dok je njeno stanje još uvek nepoznato. Otac i trener Angeline Topić, Dragutin Topić, bio je vidno uzrujan dok je lekar radio sa njegovom ćerkom, što je ukazalo na ozbiljnost situacije.

Nakon povrede, Angelina je nastavila da trčkara kako bi procenila stanje, ali nije poznato hoće li biti u mogućnosti da nastupi u kvalifikacijama. U ovoj disciplini, od 16 takmičarki, samo najboljih 12 će se plasirati u finale, dok je kvalifikaciona norma postavljena na 1,97 metara.

Svi navijači i ljubitelji atletike u Srbiji iščekuju vesti o njenom stanju i mogućnosti da se takmiči u predstojećim kvalifikacijama.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter