0
Olimpijske igre Pariz 2024
GT95SBnXIAAF6y6

FOTO: Screenshot

IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Plivačica kolabirala nakon trke!

Objavljeno: 02.08.24 u 14:58
Sreća pa su odgovorna lica brzo reagovala.

Na Olimpijskim igrama u Parizu dogodila se prava drama! Reprezentativka Slovačke u plivanju, mlada i talentovana Tamara Potočka (21), kolabirala je pored bazena nakon iscrpljujuće trke na 200 metara mešovito.

Na „La Defens“ areni, samo par sekundi nakon što je izašla iz bazena, Tamara se srušila na pod, izazvavši trenutnu reakciju prisutnih.

Medicinsko osoblje je odmah reagovalo, priskočilo joj u pomoć, stavilo joj masku sa kiseonikom i iznelo je van arene. Kako saznajemo, Tamara je hronični bolesnik, a napad astme je bio uzrok njenog kolapsa.

Posle detaljnih zdravstvenih analiza, utvrđeno je da je mlada plivačica prilikom pada udarila glavom o ivicu bazena, zbog čega je zadržana u bolnici radi dodatnih pregleda, uključujući i rendgen glave.

Dobre vesti stižu iz bolnice – njeno stanje je trenutno stabilno, a Tamara je dobila adekvatnu terapiju.

U toku procedure, hrabra Slovakinja je normalno komunicirala sa medicinskim osobljem, pokazavši neverovatan duh i borbenost, što uliva nadu da će se uskoro vratiti na bazen, spremna za nove pobede!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter