0
Olimpijske igre Pariz 2024
Serbia v USA Paris 2024 Olympic Games

Serbia v USA Paris 2024 Olympic Games

URNEBESNA REAKCIJA SRPSKOG KOMENTATORA: Durent promašio bacanje, a sa njegovim komentarom će se složiti svi Srbi! (VIDEO)

Objavljeno: 01.08.24 u 08:50

Snimak je ubrzo postao viralan!

U drugom meču grupne faze košarkaškog turnira Olimpijskih igara, američki košarkaš Kevin Durent nije briljirao kao u prethodnom nastupu. Dok je u duelu protiv Srbije dominirao sa skoro savršenim šuterskim učinkom, juče je njegov učinak bio mnogo skromniji.

Iako su Amerikanci zabeležili sigurnu pobedu rezultatom 103:86 protiv Južnog Sudana, Durent je postigao samo 14 poena za nešto manje od 22 minuta igre, uz slabiji procenat šuta u poređenju sa mečem protiv Srbije gde je imao impresivnih 23 poena i šutirao 8/9 iz igre.

Pored toga, trenutak tokom prenosa uživo, kada je novinar Eurosporta prokomentarisao promašeno slobodno bacanje Durenta, postao je viralni hit.

Što nisi tako šutirao onomad?! – upitao je novinar, što možete pogledati u priloženom videu.


 

Ovom pobedom, američka reprezentacija je obezbedila prolaz u drugu fazu takmičenja. U trećem kolu nas očekuje ključni susret između Srbije i Južnog Sudana, gde će obe ekipe nastojati da obezbede plasman u narednu fazu. Trenutno, obe selekcije imaju po jednu pobedu, a drugoplasirani tim će sigurno nastaviti takmičenje, dok će trećeplasirani zavisiti i od drugih rezultata.

7
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter