0
Olimpijske igre Pariz 2024
Lazar Kovačević

FOTO: X/@OKSrbije

NIŠTA OD MEDALJE ZA KOVAČEVIĆA: Srpski strelac na kraju osmi u finalu!

Objavljeno: 01.08.24 u 10:16

Odlično iskustvo za Kovačevića, a medalje će već doći

Srpski strelac Lazar Kovačević nije uspeo da osvoji olimpijsku medalju u disciplini malokalibarska puška 50m trostav, završivši na osmom mestu u finalu održanom u Šateruu.

Kovačević je od samog početka finala bio na začelju, povremeno napredujući do sedmog mesta. Iako je zaostajao manje od jednog kruga za konkurencijom, nije uspeo da se odmakne sa dna i završi trku među najboljima.

Važno je napomenuti da Kovačeviću malokalibarska puška nije primarna disciplina. Njegova specijalnost je vazdušna puška, što čini ovaj plasman najboljim rezultatom u njegovoj karijeri u ovoj disciplini.

Kovačević je pokazao hrabrost i odlučnost, što uliva nadu za buduće nastupe i takmičenja. Njegovo učešće u finalu predstavlja značajan uspeh, s obzirom na to da se takmičio protiv strelaca kojima je ova disciplina primarna.

Srpski strelac sada će se fokusirati na svoju glavnu disciplinu, vazdušnu pušku, i nastaviti da radi na poboljšanju svojih veština. Njegov nastup u Šateruu je još jedan korak u izgradnji uspešne karijere, i ljubitelji streljaštva u Srbiji s nestrpljenjem očekuju njegove naredne izazove.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter