1
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković

FOTO: Starsport

MOĆNA PORUKA NOVAKA FRANCUZIMA: Đoković izvadio pravoslavni krst, pa izazvao burne reakcije! (VIDEO)

Objavljeno: 01.08.24 u 15:14

Novak Đoković je mnoge iznenadio

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Olimpijskih igara u Parizu, savladavši redom Metjua Ebdena, Rafaela Nadala i Domnika Kepfera. Njegov sledeći protivnik biće grčki teniser Stefanos Cicipas. Međutim, pored sportskih uspeha, pažnju javnosti privukao je i Đokovićev neobičan gest tokom intervjua posle mečeva.

Naime, Đoković je nakon svake pobede, prilikom promene majice i izlaska pred kamere, pravio isti pokret – vadio je krstić koji nosi oko vrata kako bi bio vidljiv na kamerama. Ovaj gest izazvao je veliku polemiku na društvenim mrežama. Dok su neki korisnici kritikovali ovaj potez, smatrajući ga provokacijom, drugi su ga podržali, verujući da Đoković time šalje poruku organizatorima Olimpijskih igara nakon događaja na ceremoniji otvaranja.

Na otvaranju Igara, pažnju je privukla scena ismevanja „Tajne večere“, što je izazvalo negativne reakcije, a jedan od sponzora je povukao svoje učešće zbog tog čina. Đokovićevi fanovi veruju da njegov gest sa krstićem predstavlja odgovor na ovaj događaj i izraz podrške hrišćanskoj zajednici.

Ostaje da se vidi kako će se situacija razvijati, ali jedno je sigurno – Novak Đoković, osim na terenu, ponovo uspeva da bude u centru pažnje i van njega.

8
0
1 Komentara
  1. Naravno..pravoslavlje je najmoćnija i najčistija vera. A ,Nole kao pravi MONAHpropoveda svoju veru u svakom smislu i Gospod mu pomaže..A ,,sektaši neka veruju u svoje demone..

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter