0
Olimpijske igre Pariz 2024
djokovic cicipas 252410

FOTO: Starsport

MAGIČNI PREOKRET NOLETA U DRUGOM SETU: Novak Đoković srušio Stefanosa Cicipasa za polufinale Olimpijskih igara!

Objavljeno: 01.08.24 u 21:19

Novak Đoković je mađioničar!

Novak Đoković  se je savladao Stefanosa Cicipasa u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu Stefanosa Cicipasa 2:0, posle neverovatnog preokreta u drugom setu.

Meč je počeo agresivno Srbin od samog starta i već u drugom servis gemu svog rivala stigao do brejka, i iskoristio nešto sporiji ulazak u meč rivala.

Potom je čuvao svoj servis do rezultata 5:3, gde je servirao za set, i uspešno setkao prednost uz sjajan poen na set lopti, koji je dobio neverovatnim pasing forhendom.

Nakon 44 minuta igre, srpski teniser je na semaforu došao do seta prednosti.

Novak je prvi dozvolio brejk Cicipasu pri rezultatu 1:0 za Grka, Nole je imao dve brejk lopte, i u tom trenutku je krenuo da pravi bolne grimase na licu.

Pri brejk lopti Cicipasa, Novak se okliznuo i moguće da su nastali bolovi u kolenu koje ga muči. medicniski tajm-aut nije ništa pomogao, Novak je totalno izgledao bespomćno. Cicipas je poveo 4:0.

Na svu sreću, Novak u sledećem gemu pravi brejk i čini se da su bolne grimase prestale, i pored brejk lopti uspeva da potvrdi gem, i smanji na 4:2.

Kada se svi činilo da Grk ide na 1:1, Novak je vratio još jedan brejk, imao je Cicipas čak 40:0 ali je Novak sve spasao i totalno se vratio u meč, Novak je uz manje probleme potvrdio brejk i izjednačio na 5:5.

Kasnije, posle dva sigurna gema, Nole je uz dva mini brejka, slavio u taj brejku 7:3.

Novakov protivnik u polufinalu biće Lorenco Muzeti.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter