0
Evrokupovi
AJAX VOJVODINA 05

FOTO: Starsport

EVROPSKI OKRŠAJ U BAČKOJ TOPOLI: Ajaks i Vojvodina najavili sudar, a u fokusu je bio Dušan Tadić! (FOTO)

Objavljeno: 01.08.24 u 12:28

Vojvodina će pokušati da priredi veliko iznenađenje

Fudbaleri Vojvodine suočavaju se sa velikim izazovom u kvalifikacijama za Ligu Evrope, gde će u revanš meču dočekati slavni Ajaks. Nakon poraza od 1:0 u prvom susretu u Amsterdamu, „Stara dama“ iz Novog Sada pokušaće da iskoristi prednost „domaćeg“ terena u Bačkoj Topoli, dok su radovi na stadionu „Karađorđe“ u toku.

Vojvodina je u prvom meču na Johan Krojf Areni pokazala da može parirati moćnom protivniku. Iako su Holanđani odneli pobedu, Vojvodina je imala nekoliko prilika, uključujući udarac koji je pogodio stativu pri rezultatu 0:0.

U susret revanšu, Ajaks je na svojim društvenim mrežama podelio fotografiju na kojoj se nalazi otac Dušana Tadića, legende oba kluba.

Ovaj potez izazvao je pozitivne reakcije, a Vojvodina je odgovorila najavom posebnih majica sa potpisom Dušana Tadića, koje su pripremljene za navijače.

Uoči odlučujućeg duela, atmosfera u taboru Vojvodine je optimistična, a ekipa je spremna da pruži maksimum kako bi iznenadila renomiranog protivnika i ostvarila istorijski plasman u narednu rundu takmičenja. Navijači s nestrpljenjem iščekuju meč, nadajući se da će podrška sa tribina pomoći njihovom timu da ostvari pozitivan rezultat.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter