1
Olimpijske igre Pariz 2024
ossrb

FOTO: Printscreen/Instagram/cevolleyball

DA LI SU ODBOJKAŠICE OŠTEĆENE PROTIV SAD?! Navijači tvrde da je ovaj detalj odlučio pobednika!

Objavljeno: 01.08.24 u 09:40

Svakako, naše devojke su pokazale sjajnu igru!

Na Olimpijskim igrama u Parizu, srpske odbojkašice doživele su izuzetno tesan poraz od američkih rivalki rezultatom 3:2.

Dok su se odbojkašice Srbije borile za svaku loptu, završni trenutak meča je postao predmet velike polemike.

Srpski navijači su izneli ozbiljne optužbe o nepravednom suđenju i objavili kontroverzni snimak na društvenim mrežama. Na snimku se vidi kako jedna od američkih igračica, navodno, dira mrežu tokom ključnih trenutaka meča. Ovaj incident je izazvao brojne reakcije, s obzirom na to da su mnogi verovali da je ta situacija mogla odlučiti ishod meča.

Dirala je mrežu Amerikanka kada je ruku povlačila 101 odsto. Ovo je odlučilo pobednika. Idemo dalje devojke, karma je čudo! Bravo za povratak – napisao je jedan od navijača u postu koji je brzo postao viralan.


I pored ovog neuspeha, srpske odbojkašice su već pokazale svoju snagu u prvom meču, gde su pobedile domaćine, Francuze, rezultatom 3:0. Sledeći izazov za našu reprezentaciju je susret sa Kinom koji je zakazan za nedelju, 4. avgust, u 17 časova. Navijači i stručnjaci se nadaju da će srpske odbojkašice i dalje pružati vrhunske partije i nastaviti borbu za medalju.

1
0
1 Komentara
  1. Ova olimpijada je plejada izgubljenih sudija koji nisu dorasli za ovakva takmičenja. Takodje i ova olimpijada je oličenje čovečje bez ulja pakosti i svega samo ne sportskog. Ovakoborganizovane olimpijade zabraniti drzavama poput Francuske koje su nam demonstrirali samo nastranosti čovečje prljavog uma poput njihovog

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter