3
Olimpijske igre Pariz 2024
Untitled

FOTO: Screenshot

BUDITE PONOSNI NA MENE, DAJEM SVOJ MAKSIMUM: Iman se oglasila, potpuno ignoriše optužbe da je muško! (VIDEO)

Objavljeno: 01.08.24 u 19:11

Čitav svet se zgražava nad njima.

Na Olimpijskim igrama u Parizu, italijanska bokserka Anđela Karini iznenadila je sve kada je tokom borbe u osmini finala predala meč Iman Helikelf iz Alžira.

Svi su osudili nastup muškarca u ženskoj konkurenciji, ali se i sama bokserka oglasila:

Želim da alžirski narod zna da dajem sve od sebe da bi se oni osećali ponosno. Morate da idete korak po korak da biste stigli do divne medalje. Jedan – dva – tri – živeo Alžir!- glasi izjava Iman Helif posle pobede nad Anđelom Karini.

 

0
6
3 Komentara
  1. Boleština totalna! Gde može žena da pobedi muškarca u boksu! Sada bi svaka država trebala da šalje muškarce da se predstavljaju kao žene i da boksuju u ženskoj konkurenciji! Ludilo! Onda žene nemaju više šta da traže u sportovima snage, ostaju im samo sportovi veština. Ukinite onda ženske ekipe, neka ostanu samo oni da se bore! Bljak!

    5
    0
    Odgovori
    • Ovo je samo posledica toga da je olimpijski pokret postao satanski, izopačen, bolestan… Samo nam šalju poruke kakav svet grade, u kakvom svetu će živeti naša deca. Dobro došli u novi svetski poredak

      4
      0
      Odgovori
    • Zar nisu zene ravnopravne u svemu? Valjda je to pravi primer ravnopravnosti. Nije ravnopravnost isto para za pobede, ravnopravnost je kad se ravnopravno nosiš u svemu, pa i u boksu. Ako si ravnopravna pobedi, osvoji medalju. Hajde jednom da zauvek pojasnimo jel ravnopravnost ili nije.

      0
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter