4
Evrokupovi
Aleksandar Stanojević

FOTO: Starsport

STANOJEVIĆ SUROVO ISKREN: „Mi smo jedna spora ekipa, ne možemo da pratimo ovaj ritam!“

Objavljeno: 31.07.24 u 22:13

Stanojević je jasno stavio do znanja šta misli o ova dva meča protiv Dinama iz Kijeva

Novi ubedljiv poraz su doživeli fudbaleri Partizana od Dinama iz Kijeva, ovoga puta u Humskoj je bilo 3:0 za Ukrajince.

Nakon meča vidno razočaran je bio trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

Ne možete da kažete da je bilo ičega dobro. Ušli smo više puta u protivničku trećinu terena nego što je to bilo u prvoj utakmici. Ničim drugim ne možemo da se pohvalimo. Ostalo je bilo loše, jednostavno su druga brzina u odnosu na nas. Mi smo jedna spora ekipa, koja teško može da prati ovaj ritam. To sam znao i na početku. Jednostavno moramo da menjamo igrače, promenimo dosta stvari jer u Evropi ne možemo da igramo sa ovom brzinom, kvalitetima, karakteristikama – rekao je Stanojević.

6
5
4 Komentara
  1. Brzi igraci u Partizanu su: Mujakic, Jurkovic, Kalulu, Severina, Grimaldo, Zubairu, Goh, Jankovic,…. Dakle nije problem samo brzina, obzirom da je veci deo roster spor, vec i kako je tim ukomponovan, i da li iz te kompozicije dolaze do izrazaja najveci kvaliteti igraca, pa i brzina… Odgovor je, Stanoje je pojacanu ekipu Partizana doveo na stanje pada kvaliteta za 30% u odnosu na poslednju utakmicu prosle sezone.. Kljuc svega je nepostojanje srednjeg reda, i trojica u spicu, od kojih Saldanja je ŠETAČ. I u ovakvom rasporedu na terenu nema koncepcije..Dogodi se da na korner za Partizan svi krenu u 16 metara protivnika ostavljajuci Jovanovica samog ili sa Ovusuom, a vecina defanzivaca je spora, i KILAVA. Dakle, Stanoje je već visak, pa mu ne treba dozvoljavati da se frlja sa milionima za pojacanja… Njegov je ARIAGA, i moze odmah da ga vodi kuci.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve to što Stanoje priča je u pravu i ide na odgovornost Vazure i uprave, koje treba podhitno oterati iz FKP. Potpisujem da i ovi igrači kidali u bolje organizovanom klubu okruženi ljudima koji znaju kako se vodi uspešan kolektiv, a ne sa ovima koji dozvole da stadionu gase struju, da se infrastruktura raspada, da se klub dovodi u vezu sa najgorim kriminalom, da se javnost sprda sa renomeom kluba…Vazura i uprava napolje, pa možemo da pričamo dalje šta ne valja.

    1
    0
    Odgovori
  3. E moj Stanoje konacno si progledao i sam vidis koga treniras i sta su ti doveli krsine od igraca i sta ti dovode pa to nije normalno upravu boli urac za Partizan pljacka se nastavlja a ove mrcine niti vise znaju da igraju niti zele totalno nezainteresovani . Savet omladinci nasi moraju da preuzmu brod a ove mrcine oterati ili rasprodati posto zasto rasterati ih kao macke sa ebista

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter