0
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković

FOTO: X/@Wimbledon

ŠESTI DAN OLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU: Novak napada polufinale, Kovačević ima priliku za medalju!

Objavljeno: 31.07.24 u 23:57

Srbija će i sutra imati dosta predstavnika u prestonici Francuske

Prvi dan avgusta obećava niz uzbudljivih takmičenja za srpske sportiste na Olimpijskim igrama u Parizu. Sutra će naši takmičari imati priliku da se istaknu u različitim disciplinama i donesu radost naciji.

Lazar Kovačević će otvoriti dan za Srbiju takmičenjem u disciplini malokalibarska puška 50m trostav, s početkom u 09:30.

Džudista Aleksandar Kukolj ulazi u arenu u 10:00 u disciplini do 100 kilograma. Posle intenzivnih priprema, Kukolj će nastojati da ostvari sjajan rezultat i približi se osvajanje medalje.

Basketaši Srbije suočiće se s Holandijom u prvom meču dana, koji počinje u 10:05. Nakon neočekivanog poraza u prethodnom susretu, naš tim je odlučan da se vrati na pobednički kolosek. Kasnije tokom večeri, igraće protiv Francuske u 22:35, u meču koji obećava visok nivo adrenalina.

Veslači Nikolaj Pimenov i Martin Mačković nastaviće svoju borbu u dabl skulu u 10:42. Iako nisu uspeli da se plasiraju u finale, boriće se za što bolju poziciju u finalu B (od 7. do 12. mesta).

Andrej Barna nastupiće u disciplini 50 metara slobodnim stilom u 11:18, spreman da pruži svoj maksimum i ostvari što bolji rezultat.

Posle poraza od Australije, srpski vaterpolisti će sutra, u 12:05, pokušati da se vrate na pobednički put u susretu sa Španijom.

Večernji program na „Filip Šatrijeu“ otvoriće Novak Đoković u 19:00. U četvrtfinalnom meču, suočiće se sa Stefanosom Cicipasom, u okršaju koji obećava teniski spektakl. Đoković je odlučan da obezbedi prolazak u polufinale i nastavi borbu za zlato.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter