0
Olimpijske igre Pariz 2024
Nikola JOkić

Nikola Jokic Serbia - Italy, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, round of 16, Srbija - Italija 11.9.2022. Berlin, Germany photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

(POLUVREME) UBEDLJIVA PREDNOST SRBIJE: Jokić i Petrušev kao da čitavog života igraju zajedno! (VIDEO)

Objavljeno: 31.07.24 u 17:59

Fenomenalno izdanje Pešićevih izabranika.

U okviru drugog kola grupne faze Olimpijskih igara u Parizu, Košarkaška reprezentacija Srbije igra protiv selekcije Portorika.

Izabranici selektora Karija Pešića poraženi su u prvom kolu očekivano od selekcije Sjedinjenih Američkih Država.

Već u prvoj deonici mogla se videti ogromna razlika u kvalitetu. Igrali su naši momci fenomenalnu timsku košarku i gotovo svaki igrač se u utakmicu uveo na pravi način.

Jokić nije forsirao sa poenima, već baš naprotiv, gledao je da razigra saigrače u čemu je i uspeo.

Prva deonica okončana je prelepom asistencijom Micića ka Milutinovu, koji je loptu autoritativno zakucao u obruč za – 24:12, nakon prve deonice.

Ništa se nije menjalo ni u drugoj četvrtini. Ušli su Portorikanci u jednu seriju trojki, ali su naši momci to brzo presekli i sve vratili pod svoju kontrolu.

Treba naglasiti sjajnu saradnju Petruševa i Jokića, kao i konačno nešto raspoloženijeg Micića, čija je forma bila dosta loša u poslednje vreme.

Srpski reprezentativci potpuno izbacili iz ritma Hauvarda koji je fenomenalan šuter, a limitirali su i učinak NBA asa Alvarada.

POLUVREME: Srbija – Portorika 52:35

Пласман обезедио Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter