1
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković

FOTO: Starsport

ODLIČAN POČETAK NOVAKA: Nemac se dobro borio, ali Novak uzima prvi set!

Objavljeno: 31.07.24 u 13:08

 

Idemo Nole!

Srpski teniser Novak Đoković se sastaje sa Nemcem Dominikom Kepferom u osmini finala Olimpijskih igara u Parizu, Nole je osvojio prvi set sa 7:5.

Kepfer je sedamdeseti reket sveta, a on i Novak su se sastajali samo jednom do sada, kada ga je Nole savladao sa 2:1 2020. u Rimu.

U prva tri gema obojica su sigurno čuvali svoj servise, a onda je Novak iskoristio drugu brejk loptu i poveo sa 3:1. Imao je Novak priliku da potvrdi brejk, ali Nemac slično kao i Novak, koristi drugu brejk loptu i vraća brejk.

Do 6:5 nije bilo većih uzbuđenja, Kepfer je samo na sekund spustio gard, dozvolio je Novaku jednu set loptu, Novak je to iskoristio i poveo sa 1:0.

1
0
1 Komentara
  1. Alkaraz je16 godina mlađi,a i nema povredu .Novak igra sa bandažiranim kolenom.Malo vremena je imao za rehabilitaciju,za razliku od Nadala koji se oporavljao i odmarao mesecima.Šta god da Novak postigne na OI,biće super!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter