10
Olimpijske igre Pariz 2024
Nemanja Majdov

FOTO: OKSrbije

MAJDOV NEĆE DA ĆUTI POSLE KRAĐE: „Satanistički smećari, seme im se sudijsko zatrovalo!“ (FOTO)

Objavljeno: 31.07.24 u 19:30

Majdov je teško podneo kontroverznu sudijsku odluku

Srpski džudista Nemanja Majdov, aktuelni evropski prvak, nije uspeo da opravda ulogu favorita na Olimpijskim igrama u Parizu, nakon što je eliminisan u osmini finala. U duelu protiv Grka Teodorosa Celidisa, Majdov je poražen rezultatom 10:0.

Tokom borbe, Majdov, koji je drugi džudista sveta, dobio je tri opomene, što je rezultiralo automatskom diskvalifikacijom. Zbog pasivnosti je primio drugu opomenu, a treća je označila kraj borbe, što mu je teško palo. Frustriran odlukama sudije, Rumunke Jane Babiuk, Majdov nije želeo da napravi tradicionalni naklon na kraju borbe. Grk Celidis je pokušao da ga uteši, ali je Majdov završio u suzama, prihvatajući zagrljaj rivala.

Ovo je drugi put da Majdov ostaje bez završnice na Olimpijskim igrama, nakon eliminacije u Tokiju. Nakon meča, Majdov je putem Instagrama izrazio nezadovoljstvo i ogorčenost zbog onoga što je smatrao nepravdom. U oštrom obraćanju, osudio je sudijsku odluku i izrazio razočaranje trenutnim stanjem u džudou.

Nemanja Majdov
FOTO: Printscreen/Instagram

Satanistički smećari. Seme im se sudijsko zatrovalo. Diskvalifikovali su me nakon 2 minute i nisu mi pružili šansu da uopšte pokažem bilo šta… Jesu vam to te vrednosti i taj sport i olimpijske igre, smećari obični… To vam je sve, vratiće vam se svaka suza, go*na satanistička. Jedino tako me i možete zaustaviti klošari… Džudo je uništen i pop**an sport… 100% sudijska kontrola ishod meča… Prođe onaj koji hoće da se sagne i da im se klanja. E pa to od mene nećete dočekati nikada, takva medalja mi i ne treba, smećari nesrećni. Četiri godine nas nabijaju, 15 diskvalifikacija, ćutiš jer da te ne ostete na Olimpijadi… i dođeš i opet klasika, pošalji ga kući dok se još nije ni zagrijao. I vi novinari, nisam izgubio, niko me nije porazio, to je malo teže za izvesti… već su me diskvalifikovali na 3 kazne koje su izmislili i izbacili. Nije suđeno, ne daju… jer trenutno u ovom sportu ne osvajaju najbolji, već moraju satanisti da ti dopuste da osvojiš. Pi**m im se na sve… Za dalje ne znam, dok su ova njihova nova pravila, ja nemam i ne želim trošiti vreme i toliku žrtvu podnositi za ovaj sport, jer nema nikakvog smisla.

379
13
10 Komentara
  1. Koje govno si ti satanisticko. Satanisti majmune ne postoje i ne bi trebalo da postoje u sportskom rjecniku smecaru jedan. Zasto si isao onda tamo u tu satanisticku evropu i satanisticke oi? Ostani u selu srbiji tamo nema tih satanists klosarcino jedna ,nizak si dno si dna. Satanisti? Cim vidite da neko upotrebi tu rjec odmah je jasno kakav si covjek los uzasan smece nacjonalista dno dna i ne izlazi iz tvoje srbije nesatanisticke iz koje svi bjeze u tu kako ti kazes satanisticku evropu ,primitivan si i treba ti zabraniti ulazak u bilo koju zemlju eu usa australia i 70% azije i afrike pa se setaj po srbiji selu i rusiji mozda ,niko tebe ne treba zapamti to sam si trazio da ides i nemoj nikad vise jer si los necovjek

    1
    47
    Odgovori
  2. Nek ti Mile Dodik nije satanista, on što piša po narodu i krade decenijama ti je dobar??? A vidiš kad tebi neko ukrade poen znaš da se buniš…Individualno se bori nisi za nacionalni dres takvim odnosom prema svome narodu….

    7
    45
    Odgovori
      • Šta nije tačno driblerka dušo??? Dodik nije lažni predsjednik, nije pokrao sve čega se dohvatio, nije uzurpirao sudove, ne štiti ubice Nikole Đurovića, Davida Dragicevića, Vukelića i ostalih pobijenih građana Republike Srpske… A dzudista Majdov nepotrebno veliča takvog čovjeka… Tako da mi je drago sto je osjetio sportsku nepravdu na svojoj koži kad već neće da vidi muku porodica ubijenih nam gradjana! Da ne navodim dalje…

        4
        4
        Odgovori
        • Nepismenjakovića brinu neki satanisti, jer se drogira putem Pinka, Hepija…i sl. medija, gde kojekakvi bizgovi prodaju takve umobolne priče

          0
          1

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter