4
Evrokupovi
FK Partizan FK Dinamo Kijev

FOTO: Starsport

KASTROFALNA GREŠKA ODBRANE PARTIZANA: Ovusu poklonio gol Dinamu iz Kijeva! (VIDEO)

Objavljeno: 31.07.24 u 20:21

Horor priča Partizana se nastavlja u Beogradu

Fudbaleri Partizana igraju revanš meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva.

Crno-beli su u Lublinu u Poljskoj poraženi sa neverovatnih 6:2, čime su maltene okonačali takmičenje u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Stvari nisu dobro krenuli po Partizan ni u Beogradu. Naime, nakon jedne bezazlene situacije Ovusu je umesto da otkloni opasnost loptu dodao Jarmolenku.

Iskusni napadač je izašao sam na Jovanovića i nije mu bilo teško da dovede Dinamo u prednost.

0
0
4 Komentara
  1. Ovi igrači nisu za Partizan,svi do jednoga osim golmana.Za ovakvu igru nema premije nikome.Da li neko snosi krivicu i dokle ćemo da gledamo bruku?Celu Srbiju brukaju sa ovakvom igrom bez želje i žara.Pa.za 90 min. ne šutnuše ljudski na gol Dinama.

    0
    0
    Odgovori
    • Gledaćemo bruku sve dok Vazuru ne oteramo. Čovek je maestralno udaljio FKP jedno deset koraka od ozbiljnog takmaca u evropskim, a nekoliko od konkurenta za tituli u našem takmičenju. Ne samo sportski, nego i organizaciono i poslovno. Sve to ima veze. Ne počinje i ne završava se priča sa igračima i trenerom.

      1
      0
      Odgovori
    • Ko od igrača ne želi da daje više od 100%u toku utakmice,odmah da se gubi iz kluba,ovako više ne može.Većina bi da uzimaju premije i da se šetaju po terenu.Svi stranci napolje i tako rasteretiti budžet,da ima novca za one koji hoće ozbiljno da igraju.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter