1
Domaći fudbal
Žoao Grimaldo

FOTO: FK Partizan

JUŽNOAMERIKANAC U HUMSKOJ: Partizan predstavio novo pojačanje! (FOTO)

Objavljeno: 31.07.24 u 16:09

Partizan je obezbedio potpis novog pojačanja za narednu sezonu

Partizan je danas potvrdio dolazak peruanskog reprezentativca Žoaa Grimalda, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom. Mladi fudbaler, koji dolazi iz Sporting Kristala, zadužio je dres sa brojem 20 i već se pridružio timu na prvom treningu u Sportskom centru „Partizan – Teleoptik“.

Grimaldo, koji ima 21 godinu, prvi put boravi u Srbiji. Priznao je da mu je putovanje bilo naporno, ali izrazio je oduševljenje zbog dolaska u Humsku.

Bio sam i ranije u Evropi, u poseti članovima porodice, ali sam prvi put u Srbiji. Let je bio zaista dug, još uvek se oporavljam od vremenske razlike, ali sam srećan što sam konačno ovde – počeo je Grimaldo.

Mladi fudbaler ističe da ga je privukla bogata tradicija i uspeh Partizana, kao i strastveni navijači za koje je čuo mnogo pozitivnih stvari.

– Najviše mi se dopalo to što je Partizan kub sa tradicijom i sa mnogo osvojenih titula. Posebno mi se dopada veliki broj navijača za koje sam čuo da su neverovatni, tako da jedva čekam da izađem na teren.

Grimaldo je takođe svestan značaja derbija između Partizana i Crvene zvezde, opisujući ga kao jedno od najuzbudljivijih iskustava u fudbalu.

– Gledao sam i čuo o toj utakmici. Neverovatna atmosfera i intenzivan fudbal. Uzbuđen sam što ću biti deo toga i daću sve od sebe da timu donesem pobedu u derbiju – dodao je Grimado, opisujući sebe kao igrača koji voli da „dribla, igra napred i stvara šanse“.

Na kraju, imao je poruku za sve pristalice kluba:

Partizan je veliki klub i mi imamo odgovornost da pobedimo u svakoj utakmici koju odigramo. Daću 100% u svakoj utakmici da ostvarim ciljeve kluba – završio je Grimaldo.

Ovaj talentovani fudbaler pokazao je posvećenost i entuzijazam već na prvom treningu, i svi u klubu se nadaju da će Grimaldo biti značajno pojačanje za tim u predstojećim izazovima.

11
2
1 Komentara
  1. Hocu da verujem da je momak pun pogodak Kluba i da ce iz Partizana otici kao veoma trazen i cenjen as. Voleo bih da u njemu vidim Leonarda br.2.
    Partizanu treba jos najmanje 3-4 ozbiljna igraca. Vidim i da Stanoje to govori u nesto manjem obimu , govori o 2-3 igraca…. Utakmica sa Kijevom je pokazala da imamo katastrofalno spore bekove, ovaj zuti na desnom beku je toliko spor da je to za trecu ligu. Ne razumem zasto ga uopste stavlja u ekipu. U toj utakmici desna strana je bila uvek prazna pa su igraci Dinama doslovno u jatima atakovali na taj koridor i pravili dar-mar. Stanoje mora da to zatvori kako zna i ume. Bojim se da nema kadrove za to, zapravo nisam siguran da ima.
    Takodje mislim da mora da kupi i jednog respektibilnog centarhalfa, ne daj boze da se jedan od dvojca standardnih povredi…..
    Gohu treba ukazati posebnu paznju, decko ima veliki potencijal, ali tu nesto ne stima, to je istina!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter