0
Olimpijske igre Pariz 2024
Zorana Arunović, Damir Mikec

FOTO: X/@OKSrbije

ZORANU SLOMILE EMOCIJE: Arunovićeva posvetila medalju tragično preminuloj Bobani Veličković!

Objavljeno: 30.07.24 u 18:58

Arunovićevu su slomile emocije kada je govorila o prijateljici

Zorana Arunović je nakon osvajanja zlatne medalje u streljaštvu u paru sa Damirom Mikecom, emotivno se osvrnula na sećanje na tragično preminulu koleginicu Bobanu Momčilović Veličković.

Arunović je tokom obraćanja istakla koliko joj je značila Bobana, koja je preminula 2020. godine, i kako će njeno sećanje živeti uvek kroz uspehe koje postiže.

Te 2020. smo izgubili člana tima i više od toga, prijatelja. Govorila sam da ću uvek pričati o njoj jer nam je značila puno, zaslužila je da živi kroz nas i naš uspeh. U Tokiju sam htela da osvojim medalju kažem da je to za nju, ali koristim ovu priliku da kažem da ima svoj deo u ovoj mojoj medalji. Uspomene na nju žive i živeće dok mi što smo je voleli čuvamo sećanje na nju. Reći ću njeno puno ime da je i vi zapamtite, Bobana Momčilović Veličković – rekla je Zorana Arunović!

Ova medalja je za Zoranu Arunović ne samo dokaz njenog sportskog uspeha, već i način da oda počast svojoj preminuloj koleginici i prijateljici.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter