0
Olimpijske igre Pariz 2024
Velimir Stjepanovic 17.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Velimir Stjepanovic 17.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STJEPANOVIĆ NAKON ELIMINACIJE: „Ovo je kraj za mene na OI, ali ne i za plivački tim!“

Objavljeno: 30.07.24 u 22:42

„Svakako sam ponosan na sebe!“

Srpski plivač Velimir Stjepanović nije uspeo da se plasira u finale na Olimpijskim igrama u disciplini 100 metara slobodnim stilom, završivši kao osmi u svojoj grupi i ukupno 16. u generalnom plasmanu.

Stjepanović je postigao vreme od 48.78 sekundi, a odmah nakon trke je izjavio:

Kada se sagleda celokupna situacija i celokupna slika, mogu reći da sam veoma zadovoljan. Moram napomenuti da sam u februaru bio primoran da promenim trenera, da u periodu od pet meseci ostvarim normu, ponovo postanem evropski prvak uz pomoć tri izvanredna momka, i potom se posvetim pripremama za OI – rekao je Stjepanović, dodajući:

 

–  Uživao sam, prvi dan takmičenja je bilo jako loše moje vreme. Imao sam 200 kraul gde mi je polufinale zamalo odmaklo. Uspeo sam da se izborim za polufinale na 100 kraul. Nažalost, trka mi nije išla tako dobro, ali svakako sam ponosan na sebe. Idemo dalje. Nažalost, ovo je kraj za mene na OI ali nije kraj za plivački tim. Imaju Anja Crevar i Barna.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter