4
Olimpijske igre Pariz 2024
vaterpolo reprezentacija srbije srbija

FOTO: VSS

ŠTA SE DEŠAVA SA VATERPOLOM U SRBIJI? Delfini se obrukali u 2. kolu Olimpijskih igara!

Objavljeno: 30.07.24 u 11:36

Baš težak poraz

Vaterpolo reprezentacija Srbije doživela je debakl u drugom kolu OI 2024 u Parizu. Oni su poraženi od Australije sa 8:3, iako su bili veliki favoriti.

Srbija je u prvoj rundi dobila Japan sa 16:15, Australije je poražena od Španije sa 9:5. U narednoj rundi Srbija igra protiv Španije, Australija protiv Francuske, a plasman Srbije u četvrtfinale je pod znakom pitanja.

Jasno da je smena generacija u pitanju, ali činjenica je i da gašenje i manipulacija nad pojedinim klubovima, srpskom vaterpolu apsolutno ništa dobro ne donosi.

8
0
4 Komentara
  1. i onda selektor bude djak iz klupe ne zna ni sta je lopta golman alkos sa splavova drugi golman sedi i cuti niko nesme da pisne jer djak tako kaze tisina na casu a on unistava sve sta se moze kuci da ides bruko

    0
    0
    Odgovori
  2. Umesto tog pitanja setite se kako ste unistavali VK Partizan, najtrofejniji srpski sportski klub koji je uvk bio okosnica naseg nacionalnog tima. Pametnom dosta. Ipak, nadjite direktora Banjice i predsednika opstine Vozdovac, mozete i njih pitati ko je proterao slavni klub iz bazena! Stigla vas je kazna, nazalost i sve nas!

    0
    0
    Odgovori
  3. Zanjemo „radove“, Jelenica i Savica, naravno oni su poslusnici koji su radili po diktatu, unistiti sve sto ima veze sa Partizanom, cena i reprezentacija nije vazna.

    1
    0
    Odgovori
  4. Unistili smo vaterpolo klub koji je stvarao igrace za reprezentaciju 40 godina.I to sve zbog bolesne mrznje jednog coveka prema tom klubu.Neznam sta smo mogli drugo da ocekujemo osim ovoga sto nam se desava.Uzivajte …

    11
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter