3
Olimpijske igre Pariz 2024
Primorac Radnicki

Primorac Radnicki

SELEKTOR BESAN NAKON DEBAKLA SRBIJE: Nekada smo dominirali planetom, a sada trener tvrdi da smo se osramotili!

Objavljeno: 30.07.24 u 14:27

Baš težak poraz

Vaterpolo reprezentacija Srbije doživela je debakl u drugom kolu OI 2024 u Parizu. Oni su poraženi od Australije sa 8:3, iako su bili veliki favoriti.

Srbija je u prvoj rundi dobila Japan sa 16:15, Australije je poražena od Španije sa 9:5. U narednoj rundi Srbija igra protiv Španije, Australija protiv Francuske, a plasman Srbije u četvrtfinale je pod znakom pitanja.

Selektor Delfina bio je prilično jasan i oštar nakon debakla naših predstavnika.

-Sramotno naše izdanje. Odgovornost je moja. Jednostavno nismo došli na utakmicu- naglasio je selektor Uroš Stevanović, za RTS u miks zoni.

8
0
3 Komentara
  1. I Srbija jenekad bila drzava za primer a onda su dosli neki kozojebi I sve unistili.Tako je sa fudbalom,sada sa vaterpolom,rastakanje drzave je u toku.

    0
    0
    Odgovori
  2. sram da te je i stid ti i golman da idete nazad doveo si ga da trenira na olimpijadi za radnicki a ti ko mumija a iskustvo nemas nista nisi naucio od savica nije sramota igrace vec tebe da ih vodis ti i golman ste za sve krivi

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter