0
Olimpijske igre Pariz 2024
muška odbojkaška reprezentacija Srbije

FOTO: X/@OKSrbije

ŠANSA JOŠ UVEK POSTOJI: Evo šta je potrebno srpskim odbojkašima da bi se našli u završnici Ol u Parizu!

Objavljeno: 30.07.24 u 20:43

Srbija će imati priliku sve da ispravi protiv Kanade

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije je pretrpela drugi poraz na OI u Parizu, nakon što je Slovenija ostvarila pobedu sa maksimalnim rezultatom. Ovaj poraz dolazi nakon neuspeha protiv Francuske i stavlja Srbiju u tešku poziciju pred poslednji meč u grupnoj fazi, u kojem će se suočiti sa Kanadom.

Srbija se sada nalazi u nezavidnom položaju, ali još uvek postoji nada za prolaz u četvrtfinale. Naime, dve najbolje trećeplasirane ekipe iz svih grupa takođe će se kvalifikovati za nokaut fazu, što znači da bi trijumf protiv Kanade značio skoro siguran plasman u četvrtfinale za srpske odbojkaše.

S obzirom na to da je Srbija već osvojila bod u porazu od Francuske, pobeda nad Kanadom bi joj donela značajnih četiri boda u ukupnom skoru. Takođe, uspeh od 3:0 ili 3:1 bi gotovo sigurno obezbedio mesto među osam najboljih, uzimajući u obzir trenutnu situaciju u drugim grupama, gde Japan ima jedan bod, a Brazil još uvek nije osvojio nijedan.

Svi pogledi sada su uprti u meč sa Kanadom, koji će odlučiti sudbinu srpske reprezentacije na ovom takmičenju.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter