0
Fudbal
Dragan Stojković Piksi

FOTO: FSS

PIKSI SE OTVORIO ITALIJANIMA: „Milan je doveo Pavlovića za bagatelu, mi u Srbiji igramo drugačije“

Objavljeno: 30.07.24 u 13:53

„Pavlović nije samo defanzivac, već je i pravi ratnik“

Srpski fudbaler Strahinja Pavlović novi je fudbaler Milana, a o njegovom transferu karijere govorio je selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi.

Pavlović nije samo defanzivac, već je i pravi ratnik. Biće veliko pojačanje za Milan. Na Evropskom prvenstvu pitao me je za savet, a ja sam mu rekao da, kada bih ja birao, izabrao bih Milan. U pitanju je veliki klub, a Serija A je univerzitet za defanzivce – rekao Stojković.

Govorio je o putu koji je Pavlović prešao od odlaska iz Partizana.

– Pavlović se mnogo žrtvovao poslednjih godina, posebno kada nije mnogo igrao u Francuskoj i Belgiji. On ima sve karakteristike da postane odličan defanzivac, ima snažan karakter. Odličan je u defanzivi, ali i u otvorenoj igri, sa sjajnom levom nogom. Milan ga je doveo za ‘bagatelu‘. Biće odlično pojačanje – dodao je Stojković.

Milan igra u drugačijoj formaciji od Srbije, ali Stojković smatra da to neće biti problem.

– U Srbiji igramo sa trojicom defanzivaca, dok Milan igra sa četvoricom, ali dobri igrači uvek mogu i umeju da se prilagode. On je mlad, ima mnogo prostora za napredak – zaključio je Stojković.

8
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter