0
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković

FOTO: Starsport

OVU VEST JE ČEKALA CELA SRBIJA: Evo kada Novak Đoković igra protiv Kepfera u Parizu!

Objavljeno: 30.07.24 u 20:59

Novak Đoković treba da napravi novi korak ka tituli i zlatnoj medalji

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, nakon ubedljive pobede nad svojim velikim rivalom Rafaelom Nadalom, spreman je za nastavak takmičenja na Olimpijskim igrama u Parizu. U sredu, Đoković će se suočiti sa nemačkim teniserom Dominikom Kepferom.

Dominik Kepfer je do meča sa Đokovićem stigao nakon impresivnih pobeda nad Milošem Raonićem i Mateom Arnaldijem. Ovo će biti njihov drugi međusobni susret, nakon što su se prvi put sastali u Rimu 2020. godine. Taj meč bio je jedan od najtežih za Đokovića te godine, ali je uspeo da pobedi sa rezultatom 6:3, 4:6, 6:3, iako je Kepfer pružio snažan otpor.

Đoković je nakon briljantnog nastupa protiv Nadala pun samopouzdanja, a njegov cilj na OI ostaje osvajanje zlatne medalje. Njegova forma je na visokom nivou, što potvrđuje i njegov dosadašnji učinak na turniru.

Meč između Đokovića i Kepfera zakazan je za sredu u 12 sati, prema rasporedu organizatora. S obzirom na njihovu prethodnu uzbudljivu borbu, ljubitelji tenisa očekuju još jedan napet i dinamičan duel. Đoković je favorit, ali će Kepfer sigurno dati sve od sebe da zakomplikuje put srpskog asa ka medalji.

Ovaj susret predstavlja još jednu stepenicu ka ostvarivanju Đokovićevog sna o osvajanju olimpijskog zlata, koji bi upotpunio njegovu impresivnu kolekciju trofeja.

9
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter