1
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković

FOTO: X/@OKSrbije

ODBOJKAŠI ZOVU ĐOKOVIĆA U POMOĆ: Surova analiza poraza od Slovenije, pa poruka za Novaka!

Objavljeno: 30.07.24 u 19:58

Videćemo hoće li Novak Đoković gledati odbojkaše

U drugom kolu Olimpijskih igara, srpski odbojkaši su doživeli težak poraz od Slovenije rezultatom 3:0 u setovima. Tim se pokazao daleko ispod svog standardnog nivoa, što je dovelo do ove ubedljive pobede protivnika. Sada im predstoji ključni meč protiv Kanade, koji će odlučiti hoće li nastaviti takmičenje ili se oprostiti od medaljskih ambicija.

Kapiten Marko Podraščanin nije krio razočaranje i priznao da je Slovenija bila znatno bolja.

– Težak dan, baš težak dan. Sasvim zaslužena pobeda Slovenije, bili su mnogo više agresivniji i organizovaniji od nas. Poen za poen, poen za poen, pa onda dođe njihov jedan server i napravio osam poena u nizu, što je nedopustivo na ovom nivou. Iako je bila jako važna utakmica, loše smo odigrali. Toga sam se jako i pribojavao posle Francuske, gde smo bili autsajderi. Sad kad smo imali malo veći pritisak, jako loše je sve izgledalo.

Na pitanje o uzrocima loše igre posle prethodnog meča, Podraščanin je istakao da je protivnik bio superiorniji, bolje rangiran i da je njihov bolji servis igrao ključnu ulogu.

– Rival je svakako zaslužan za to. Bolja su ekipa od nas, bolje rangirana, igraju ovo leto bolje od nas. Malo su grešili i dobro se branili, ja ne znam da li smo imali par blokova. Imamo par dana da se spremimo za Kanadu. Ili idemo u četvrtfinale ili idemo kući. Protiv Kanade možemo da očekujemo mnogo bolju igru, bolji servis koji je najvažninji element u današnjoj odbojci. Pripremićemo se, imamo par dana da odmorimo, mada se nismo ni umorili danas kad ovako izgubiš. Moramo boje da uđemo u meč, da igramo našu igru i da nagazimo.

Povodom mogućnosti da im nedostaje podrška s tribina, Podraščanin je dodao:

– Zvaćemo Novaka, to je petak ili subota. Bože zdravlja, ako je slobodan da nas bodri. Mi bodrimo druge, oni bodre nas, mi smo jedna veliki tim. Nadamo se da ćemo posle ove prve medalje osvojiti još. dajemao sve od sebe i želim da se kući svi vratimo nasmejani.

1
1
1 Komentara
  1. Neka puste Novaka, sta su svi navalili na njega! Tako je on promasio Olimpijade pre , nekoliko njih, bodreci druge. Neka se on sprema za mec, ostavite ga vise. Igrate kao prebijene macke, SLO vas raznela, zhb se sa vama, na vasu sramotu. Bili ste bas ocajni. Najvece ste negativno iznenadjenje do sada,eto.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter