0
Domaći fudbal

Lazar Zlicic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Napredak and Partizan at stadium Mladost Krusevac on October 01, 2023 in Krusevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVI PAZAR SVE JAČI: Iskusni vezista novo pojačanje „plavo-belih“!

Objavljeno: 30.07.24 u 17:11
Prave zaista moćan tim kraj Jošanice.

Očekuje se da Novi Pazar napusti Sejduba Suma, koji ima unosnu ponudu iz inostranstva. U klub je već pristigao Jovan Mituljikić, a on neće biti jedini novajlija.
Lazar Zličić (27) novi je fudbaler fudbalskog kluba Novi Pazar. Igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, ponikao je u Vojvodini, a u Srbiji je igrao i za Proleter, Voždovac i Napredak.
Ima 100 nastupa u srpskom šampionatu, postigao je 14 golova i upisao 9 asistencija, dok je u domaćem Kupu odigrao 8 utakmica i postigao jedan gol.
U dresu Vojvodine zabeležio je i pet nastupa u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Inostranu karijeru je gradio u Mađarskoj (Kišvarda), Kazahstanu (Aksu) i na kraju Sloveniji (Mura). U ova tri kluba ima više od 80 utakmica.
3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter