11
Olimpijske igre Pariz 2024

FOTO: Twitter/Wimbledon

KIRJOS „UGASIO“ ALBANCA SA KOSOVA: Navijač vređao Novaka, ali potom je na scenu stupio njegov veliki prijatelj!

Objavljeno: 30.07.24 u 15:35

Sjajan odgovor Australijanca.

Novak Đoković je trenutno u pohodu na jedinu stvar koja mu nedostaje u zvezdanoj karijeri, a to je zlato sa Olimpijskih igara.

Ipak, na udaru je navijača Novak veći deo karijere, tako je izvesni Fred Mejer, sudeći po zastavi, Albanac sa Kosova, udario na srpskog asa.

-Da li postoji jedan nesrpski teniski fan koji voli ovog lika (Novaka Đokovića?) Njegovo ponašanje na terenu je užasno i ne mogu da zamislim da neko uopšte i može da podržava ovakvo smeće- napisao je Mejer.


Ipak, Novakov veliki prijatelj, Nik Kirjos, pritekao je u pomoć nakon ovih zluradnih komentara.

– Ja ga volim – napisao je Nik Kirjos.

130
1
11 Komentara
  1. Bio je on gosppdin prema njima,koliko je pomoci Australiji davao,pa prvo sabotaza zbog vakcine,pa vređanje zbog svog porijekla,pa dosadilo cutati takvom gospodinu.Napred VELIKI COVJECE!

    2
    0
    Odgovori
    • Za tog nazovi gospodina nejasno je ko njega, sem siptara, voli, a posebno sto moze samo da pljune pod prozor Noletu Mrznja ubija te samo cekam sta če zadrsiti nazovi demokrate Amere i ove dole sa feredzama

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter