0
Olimpijske igre Pariz 2024
Partizan Crvena Zvezda ABA Liga, finale utakmica 5. 6. Jun 2022

Partizan Crvena Zvezda ABA Liga, finale utakmica 5. 6. Jun 2022

HRVATIMA SMETA SRPSKO ZLATO I TO ŠTO MIKEC NAVIJA ZA ZVEZDU?! Zlatni olimpijac je Splićanin i lažni Hajdukovac?!

Objavljeno: 30.07.24 u 14:45

Radujte se, zaslužili ste, a miševi…

Srpski streljački miks, Zorana Arunović i Damir Mikec, osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu!!!

Oni su u finalu bili bolji od turskog para Tarhan – Dikec sa 16:14

Pravu dramu videli smo u finalu. Naš tim je gubio čitav meč, da bi na kraju stigao do izjednačenja. U odličujućoj rundi Zorana i Damir bili su skoncentrisaniji od turskog para i tako došli do pobede i zlatne medalje, inače prve medalje za Srbiju na OI u Parizu.

Znali su oni i kako to da proslave, s obzirom da su se zagrlili, a onda tako zagrljeni valjali po podu, zbog istorijskog uspeha za Srbiju.

Ipak, iz komšiluka umesto da gledaju u svoje dvorište, gde su čak i u fudbalu gde imaju neverovatnu količinu sreće već godinama počeli da se sramote, oni zamenom teza osporavaju srpski uspeh.

Zlato naše zemlje u novinama Index propraćeno je naslovom: „Splićanin osvojio zlato za Srbiju. Evo koliko je zaradio“.

-Obitelj mu je devedesetih protjerana, pa se preselila najprije u Herceg Novi, a zatim u Beograd. Mikec je kasnije govorio kako je odrastajući u Splitu govorio da navija za Hajduk, a u stvarnosti simpatizirao Crvenu zvezdu – stoji potpuno van svake teme i smisla u tekstu pomenutog poratala.

Takođe se u prvi plan stavlja i zarada od 200.000 evra za zlatne olimpijce, a za to već mogu da krive samo svoju državu koja očigledno u sportiste ulaže kikiriki ili neku drugu valutu mahunarki pa im srpski novac smeta.

26
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter