0
Olimpijske igre Pariz 2024
voooo

FOTO: Printscreen/X/Volleyball World

FRANCUZI POMOGLI SRBIJI: Odbojkaši i dalje imaju šansu za prolazak!

Objavljeno: 30.07.24 u 23:34

Šansa postoji!

Nakon što je srpska reprezentacija doživela neuspeh protiv Slovenije, stižu nam vesti koje mogu da donesu novu nadu. Kanada, koja je pretrpela poraz od Francuske rezultatom 3:0 (25:20, 25:21, 25:17), našla se u teškoj poziciji i sada se sve odlučuje u poslednjem meču grupne faze.

Francuska je na domaćem terenu u dvorani Južni Pariz 1 pokazala izuzetnu igru i obezbedila ulogu favorita u ovom okruženju, dok je Kanada ostala bez bodova. Ova situacija znači da će se Kanada, koja je sada na četvrtom mestu u grupi, suočiti sa Srbijom u odlučujućem meču 3. avgusta u 21 sat.

Za srpski tim, ovaj susret može biti presudan. Ako Srbija uspe da pobedi, mogla bi da se plasira u drugu rundu turnira. S obzirom na to da će se u četvrtfinale plasirati po dve prvoplasirane reprezentacije iz svake od tri grupe (A, B i C), kao i dve najbolje od tri trećeplasirane selekcije, svaka pobeda u ovom ključnom meču ima veliki značaj.

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter