0
Olimpijske igre Pariz 2024
Serbia v Greece Pre Olympic Basketball Friendly

Serbia v Greece Pre Olympic Basketball Friendly

DOBRIĆ PRED PORTORIKO: „Imamo kvalitet i prednost, ali papir je jedno, teren je drugo!“

Objavljeno: 30.07.24 u 22:14

Dve izuzetno bitne utakmice očekuju naše košarkaše u grupi!

Nakon poraza od SAD, pred Orlovima se nalaze dve, izuzetno bitne utakmice. Sukobi sa Portorikom i Južnim Sudanom biće presudni za dalji tok takmičenja košarkaške reprezentacije Srbije u Lilu, a nadamo se i u Parizu.

Uoči prvogsledećeg izazova protiv selekcije Portorika (sreda u 17.15), Ognjen Dobrić se obratio medijima i naglasio kvalitet protivnika.

Samim tim što su se plasirali u grupi sa Italijom i Litvanijom pokazuje da imaju kvalitet. To su pokazali kroz utakmice. Ne treba potcenjivati nikoga, treba maksimalno da odigramo utakmicu 40 minuta. Igraju veoma dobro u tranziciji sa mnogo šuteva za tri poena, imaju odlične bekove koji su jako opasni. Više šutiraju nego što su na prodoru i mislim da treba više da se baziramo na to da im zaustavimo tranziciju – ističe Dobrić i dodaje:

Sve ostalo je u našim rukama. Smatram da imamo kvalitet i prednost, ali to moramo da pokažemo na terenu. Papir je jedno, teren je drugo. Ne razmišljamo o trećem mestu, već o naredne dve utakmice i pobedama. Nadamo, se treniramo, spremamo se da do te dve pobedei dođemo. Ekipa je zdrava, spremna, jedva čekamo te utakmice- zaključio je reprezentativac Srbije.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter