3
Evrokupovi
borac banjaluka

FOTO: Instagram/fkboracbanjaluka

BRUKA I SRAMOTA ZA UEFA: Za „Kosovo je Srbija“ kazna drastično veća nego za „Ubij Srbina“!

Objavljeno: 30.07.24 u 08:59

UEFA izrekla kaznu za Borac iz Banja Luke

Fudbaleri Borca iz Banjal Luke igraju sutra protiv PAOK-a drugu utakmicu 2. kola kvalifikacija za LŠ, a dotle su stigli preko albanse Egnatije i boljeg izvođenja jedanaesteraca.

U meču odigranom u Banja Luci su navijači Borca pevali „Kosovo je srce Srbije„, a Albanci su upozoravali glavnog sudiju da prekine utakmicu, a gosti su uz to tražili da se isprazni tribina sa „lešinarima“, sa najvatrenijim navijačima Borca.

Na kraju UEFA je kaznila oba kluba, a epilog je možemo reći skandalozan.

Upravo zbog tog skandiranja je Borac kažnjen sa 15.000 evra, dok je Egnatija već ranije kažnjena sa 10.000 evra zbog parole „Ubij Srbina„.

0
1
3 Komentara
    • UEFA, FIFA, MOK, ULEB, FIBA… sve su to odavno bolesne tvorevine koje rade u službi novog svetskog poretka ili bolje rečeno fašizma. Odavno o tome priča Duci Simonović i svi su ga smatrali za čudaka. Međutim, on je video nešto što mnogi nisu, a to je sada postalo svima baš baš očigledno.

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter