0
Olimpijske igre Pariz 2024
Marica Perisic 17.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Marica Perisic 17.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SLEDI BORBA ZA BRONZU: Evo kada i protiv koga će se boriti Marica Perišić u repasažu!

Objavljeno: 29.07.24 u 14:47

Nadamo se pobedi!

Srpska džudistkinja Marica Perišić, koja se takmiči u kategoriji do 57 kilograma, nije uspela da se plasira u polufinale, jer je u četvrtfinalu izgubila od Kriste Deguči iz Kanade. Međutim, postoji svetla tačka: Marica ima priliku da se bori za bronzanu medalju kroz repasaž na Olimpijadi u Parizu!

Plan je sada jasniji. Marica će svoje napore usmeriti ka osvajanju bronze, a prvi izazov na tom putu biće borba protiv Haruke Funakubo iz Japana. Ova borba zakazana je za 16:00 časova u „Šamp d Mars Areni“ u Parizu.

Funakubo je izgubila od Sare-Leoni Sizik iz Francuske u veoma kratkom vremenskom periodu – samo devet sekundi – što je sigurno dodalo dodatni pritisak na ovu borbu.

Ako Marica pobedi Japanku, njen put ka medalji biće dodatno usmeren prema pobedniku meča između Huh Mimi iz Južne Koreje i Rafaele Silve iz Brazila, koji je još uvek u toku.

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter