0
Olimpijske igre Pariz 2024
sandri bazdaze

FOTO: Printscreen/X

SKANDAL U PARIZU: Ispao najbolji na svetu, pa napao sudije – uništili su mi život! (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.24 u 10:58

Izvikao se Gruzin na sudiju i rešio da završi karijeru

Gruzin Sandro Bazadze, vodeći svetski mačevalac, doživeo je šokantan poraz u osmini finala Olimpijskih igara, da bi nakon meča izazvao pravi skandal.

U neizvesnom meču, Egipćanin Mohamed Amer pobedio je Bazadzea rezultatom 15:14. Zanimljivo, završnica duela izazvala je kontroverze jer su oba takmičara slavila, misleći da su pobedili.

Bazadze je bio uveren da je ostvario odlučujući dodir pre Amera, pa je bio zaprepašćen kada je sudija Vanesa Čičon, nakon pregleda snimka, dodelila pobedu Egipćaninu.

Frustrirani Bazadze nije mogao da se suzdrži i burno je reagovao na sudijinu odluku, vičući na nju zbog iznenađujućeg poraza, a nakon borbe je poručio:

– Po drugi put, kao u Tokiju, sudije me ubijaju. U Tokiju su mi uništili život, skoro završili karijeru. Ali vratio sam se i postao prvi na svetu i pripremao se za Olimpijske igre, ali ona me ubija – rekao je i dodao da je njegova karijera završena.

– Moja karijera je završena, završena je. Kako da se vratim kada me sudije stalno ubijaju? Otišla je i pogledala video. Trenirao sam za ovo 21 godinu i ona me tretira kao da sam niko. Kada sam je zamolio da mi objasni, ona se okrene i ode. Olimpijske igre… pravičnost, gde je pravičnost? – poručio je Gruzin.

13
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter