0
Olimpijske igre Pariz 2024
Milojko Spajić, Novak Đoković

FOTO: Printscreen/YouTube, Starsport

PREMIJER CRNE GORE NAM OTIMA ĐOKOVIĆA: Nešto što su već pokušali Hrvati sada radi Milojko Spajić!

Objavljeno: 29.07.24 u 16:33

Novak Đoković je odavno pokazao da je Srbin, ali nekima to nije dovoljno

Premijer Crne Gore, Milojko Spajić, izazvao je pažnju javnosti svojom objavom na društvenim mrežama, u kojoj je istakao vezu Novaka Đokovića s Crnom Gorom. Spajić je podelio fotografije s Đokovićem, naglašavajući njegovu povezanost s Crnom Gorom u trenutku kada je srpski teniser igrao protiv Rafaela Nadala u drugom kolu Olimpijskog turnira.

Novak Đoković, jedan od najboljih sportista svih vremena, ponosno ističe svoje srpsko poreklo i identitet. Međutim, ovaj potez premijera Spajića nije jedinstven, s obzirom na to da su prethodno i Hrvati pokušavali da prisvoje deo Đokovićevog uspeha, a sada je očigledno da to čine i Crnogorci.

U svojoj objavi na mreži „X“, Spajić je napisao: – Novak Đoković je po olimpijsku medalju krenuo iz Crne Gore, a impresivan početak je pokazao da je imao prave uslove za trening u Crnoj Gori. Poreklom iz naših Uskoka, Jasenovog Polja – može biti najbolja promocija i za Crnu Goru.

Premijer je istakao da je ponosan na Đokovićeve korene iz Crne Gore i na uslove koje je zemlja pružila teniskom asu za trening. Fotografije su izazvale različite reakcije, a Spajićeva objava je brzo privukla pažnju na društvenim mrežama.

Ovaj gest dolazi u trenutku kada se Đoković takmiči za medalju na Olimpijskim igrama, a Spajićeva pohvala pokazuje njegovu želju da istakne doprinos Crne Gore uspehu jednog od najboljih tenisera svih vremena. Bez obzira na te pokušaje svojatanja, Đoković ostaje ponosni predstavnik Srbije na međunarodnoj sportskoj sceni.

1
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter