0
Olimpijske igre Pariz 2024
Lebron Džejms, Karlik Džons

FOTO: X/@SSBFed

NOVO POJAČANJE PARTIZANA PRETI SRBIJI: Moraju da nas poštuju, mi želimo osvetu i došli smo po nju!

Objavljeno: 29.07.24 u 09:16

„Srbija je dobar tim, ali…“

Izgubili smo od američkog drim tima, očekivano, a sada na red dolaze mečevi gde se od naših momaka očekuju pobede i sve osim toga bilo bi veliko iznenađenje.

Prvi naredni rival Srbije jeste Portoriko, a taj meč se igra u sredu od 17.15, a grupnu fazu zatvaramo utakmicom protiv Južnog Sudana u subotu od 21 čas.

Reprezentativac afričke zemlje i novi košarkaš Partizana Karlik Džons, najavio je utakmicu protiv Orlova.

Karlik Džons
FOTO: X/@SSBFed

Srbija je dobar tim. Znam da su zajedno već neko vreme. Igrali smo protiv njih na Svetskom prvenstvu, pobedili su nas. Moramo da se skoncentrišemo, pogledamo šta smo pogrešno uradili tada i odigramo našu igru. Neće biti lako, nijedan meč neće biti lak, ali sada moraju da nas poštuju. Kada damo sve od sebe, možemo da živimo sa bilo kojim rezultatom – rekao je Džons.

A onda je poentirao rekavši da žele osvetu zbog poraza u Manili.

– Iskreno, želimo osvetu. Ti porazi su nas povredili. Posebno Portoriko, osećali smo da smo bili blizu, vodili smo tokom većeg dela utakmice, imali i +12 početkom poslednje deonice. Napravili smo greške koje su nas skupo koštale. Na ovom meču smo se prisetili toga, bili bolji u skoku, na lopti kako bi pobedili – poručio je Džons.

6
7
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter