0
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković

FOTO: Starsport

NOVAK ISPISAO ISTORIJU: Đoković pobedom protiv Rafael Nadala ušao u anale Olimpijskih igara! (FOTO)

Objavljeno: 29.07.24 u 17:51

Novak i na Olimpjiskim igrama obara rekorde

Novak Đoković, jedan od najvećih tenisera svih vremena, ispisao je novu stranicu u istoriji Olimpijskih igara postavši prvi teniser koji je ostvario 15 pobeda u pojedinačnoj konkurenciji od povratka tenisa u olimpijski program 1988. godine u Seulu.

Ovaj impresivni rekord dodatno potvrđuje Đokovićev status nepobjedivog na teniskoj sceni, uprkos tome što do sada ima samo jednu olimpijsku medalju, bronzanu iz Pekinga 2008. godine. Đokovićev uspeh u Parizu pokazuje njegovu doslednost i izuzetnu formu na najvećoj planetarnoj smotri sporta.

U narednom kolu, Đoković će se suočiti sa pobednikom meča između Dominika Kepfera iz Nemačke i Matea Arnaldija iz Italije, što obećava još jedan uzbudljiv duel u njegovoj potrazi za olimpijskom zlatnom medaljom.

Javnost s nestrpljenjem prati njegov napredak na Olimpijskim igrama, a Đokovićev neosporni talenat i posvećenost nastavljaju da osvajaju srca ljubitelja tenisa širom sveta. Sa svakom novom pobedom, Novak Đoković učvršćuje svoje mesto u istoriji sporta, kao jedan od najdominantnijih igrača svih vremena.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter