0
Domaći fudbal

Marakana, stadion Crvena Zvezda, Red Star Stadium 26.4.2014. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT). © 2014 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com

ZVEZDA IMA VELIKU ŠANSU: Bankrotirao klub velike želje crveno-belih, sad mogu da ga dovedu za džabe!

Objavljeno: 28.07.24 u 09:13

Zvezda ima dobru priliku da dodatno pojača konkurenciju

Crvena zvezda je završila letnji prelazni rok dovođenjem Milsona i Elšnika, ali se iznenada otvorila mogućnost za dodatno pojačanje u vidu slovenačkog napadača Žana Vipotnika. Vipotnik, koji je bio na meti crveno-belih pre nekoliko meseci, sada se ponovo našao u fokusu kluba nakon neočekivanog razvoja događaja u Francuskoj.

Dvadesetdvogodišnji Vipotnik je prešao u Bordo u januaru 2023. godine za 3,2 miliona evra iz Maribora. Ipak, zbog finansijskih problema, Bordo je bankrotirao, što će klub verovatno spustiti najmanje u treći rang francuskog fudbala. Ovo Vipotnika čini slobodnim igračem, jer može da napusti Bordo bez obeštećenja, što privlači pažnju mnogih klubova.

Vipotnik je za Bordo odigrao 40 utakmica, postigavši deset golova i zabeleživši četiri asistencije. Njegove performanse privukle su interes mnogih klubova, a Crvena zvezda bi mogla da iskoristi priliku da ga dovede bez plaćanja transfera. Ovaj razvoj situacije mogao bi da podstakne crveno-bele da razmotre ponovno pokretanje pregovora sa slovenačkim napadačem.

Pored Crvene zvezde, splitski Hajduk takođe pokazuje interesovanje za Vipotnika. Hrvatski klub se raspitivao za njegovo stanje još dok je bio u Mariboru, što sugeriše da bi Zvezda mogla da se suoči sa konkurencijom u borbi za potpis talentovanog napadača.

Ostaje da se vidi kako će Crvena zvezda reagovati na ovu situaciju i da li će pokušati da angažuje Vipotnika kao dodatno pojačanje za tim. U svakom slučaju, navijači će pažljivo pratiti razvoj događaja, očekujući da klub iskoristi ovu neočekivanu priliku na tržištu transfera.

80
12
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter