2
Olimpijske igre Pariz 2024

FOTO: OSS

TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO: Srbija poražena na startu Olimpijskih igara, užasan peti set nas koštao trijumfa!

Objavljeno: 28.07.24 u 18:59

Šteta!

Odbojkaši Srbije poraženi su u prvoj utakmici na Olimpijskim igrama. Od njih je bio bolji domaćin, reprezentacija Francuske, rezultatom 3:2.

Videli smo pravu dramu, pet setova i vrlo dobro izdanje naših momaka. Na kraju, Francuzi (branioci zlata iz Tokija) su potvrdili ulogu favorita, uspeli su da slave i tako na perfektan način otvore Olimpijske igre.

Bolje su naši momci počeli meč i dobili prvi set sa 25:23, da bi u naredna dva usledio solidan pad Srbije. Obe deonice dobili su Francuzi sa 25:17.

Činilo se da je gotovo, ali naši momci nisu odustali, iako su imali celu dvoranu protiv sebe. Digli su se i osvojili četvrti set sa 25:21 i tako odveli meč u peti set.

Ipak, u petom setu se nismo lepo proveli. Prilično loše smo ga odigrali i Francuzi su relativno lako stigli do prednosti od 10:2. Do kraja su samo održali svoju prednost i pobedili.

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter