2
Olimpijske igre Pariz 2024
Serbia v Greece Pre Olympic Basketball Friendly

Serbia v Greece Pre Olympic Basketball Friendly

ŠTETA ŠTO ALEKSA NIJE OSTAO U SRPSKOJ KOŠARCI: Avramović brži od metka, zadaje glavobolju Amerikancima! (VIDEO)

Objavljeno: 28.07.24 u 17:26

Kada ga Željko nije hteo, mogla je barem Crvena zvezda da pošalje ponudu. Ovakve igrače ne treba da zanimaju boje, oni su blago naše zemlje.

Košarkaška reprezentacija Srbije od 17.15 časova igra svoj prvi meč na turniru na Olimpijskim igrama, a rival na otvaranju Orlvoa jeste Amerika, favorit za zaltnu medalju.

Na intoniranju himne moglo se videti kako su naši košarkaši u glas pevali himnu, čak uz suze Nikole Jokića, dok je sa druge strane američki tim prilično nonšalantno doživeo himnu.

Halibarton je imao vremena da ćaska sa saigračima, dok je Lebron Džejms sa rukama u džepovima odslušao intoniranje,

Fantastičnu rolu je imao Aleksa Avramović na početku utakmice, gde je najpre iz ukradenih lopti upisao četiri poena, a upisao je i dve asistenciej na pikenrolu gde prilično mnogo muka zadaje rivalima.

1
1
2 Komentara
  1. Siguran sam da Amerikanci nece osvojiti zlato,neko ce ih ko ima vecu petlju od nas pobediti a ovi mozda uzmu srebro ili bronzu.U nasoj reprezentaciji se ne zna ko je od koga bio gori,a igra ne postoji.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zbog grobara ne bi smeo i Zvezdu,a da je hteo ne bi dale delije.A da Obradovic nije znao da ga koristi to je utisak decenije.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter