0
Olimpijske igre Pariz 2024
Portoriko Južni Sudan

FOTO: X/@SSBFed

SKANDAL U PARIZU: Francuzi se osramotili pustili pogrešnu himnu rivalu Srbije! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 28.07.24 u 12:10

Navijači Južnog Sudana su bili besni

Na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu došlo je do neprijatne situacije za reprezentaciju Južnog Sudana kada su organizatori pustili himnu Sudana pred prvu utakmicu njihovih košarkaša.

Ova greška izazvala je veliko komešanje na tribinama i zbunjenost među igračima, koji su se spremali za istorijski nastup na ovom velikom takmičenju.

Reprezentacija Južnog Sudana, koja je ostvarila značajan uspeh plasirajući se na Olimpijske igre, suočila se sa neprijatnim početkom zbog propusta organizatora. Izrazi lica igrača jasno su pokazivali neprijatnost zbog situacije, koja je zasenila trenutak koji je trebalo da bude svečano otvaranje za ovu mladu naciju na međunarodnoj sportskoj sceni.

Južni Sudan igra svoju prvu utakmicu protiv Portorika i nalazi se u Grupi C zajedno sa Srbijom i Sjedinjenim Američkim Državama. Uprkos početnom incidentu, ekipa je ostala fokusirana na igru i nastoji da ostvari što bolji rezultat na turniru.

Organizatori su se kasnije izvinili za grešku, obećavši da će preduzeti sve potrebne mere kako bi se izbegli slični propusti u budućnosti. Reprezentacija Južnog Sudana nastavlja svoj put na Olimpijskim igrama s ciljem da ostavi trag uprkos nesrećnom početku.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter