3
Domaći fudbal
FK Partizan

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN OTVARA KASU: Crno-beli će za Grimalda morati da izdvoje milionsku sumu!

Objavljeno: 28.07.24 u 10:58

Partizan je u potrazi za novim pojačanjem

Partizan nastavlja sa ozbiljnim ulaganjima u letnjem prelaznom roku, a najnovije pojačanje stiže iz Perua. Žoao Grimaldo, 21-godišnji krilni igrač iz Sporting Kristala, postaće osmo pojačanje crno-belih. Transfer vredan 1.400.000 evra biće jedno od većih ulaganja kluba iz Humske, ali ne i najveće, što pokazuje ozbiljnost Partizana u pravljenju konkurentnog tima.

Grimaldo je već označen kao značajan projekat kluba, sa potencijalom da donese i sportske rezultate i finansijsku dobit kroz buduće transfere. Ugovor između Partizana i Sporting Kristala uključuje isplatu obeštećenja u nekoliko rata, kao i 15% od buduće prodaje Grimalda.

Peruanski igrač će potpisati ugovor na četiri godine, nakon što prođe rigorozne medicinske preglede i testiranja pod nadzorom Andreje Milutinovića, poznatog stručnjaka za fizičku pripremu. Grimaldo stiže u Beograd u ponedeljak, a ukoliko sve prođe po planu, biće predstavljen javnosti već u utorak. Očekuje se da će biti u konkurenciji za sastav Partizana već narednog vikenda u duelu sa IMT-om.

Grimaldo je viđen kao važan igrač za narednu fazu evropskih kvalifikacija, gde će Partizan nastaviti takmičenje u Ligi Evrope, nakon uspeha protiv Dinama iz Kijeva. Klub aktivno radi na pojačanjima u veznom redu i napadu, pripremajući se za potencijalni odlazak Mateusa Saldanje.

Takođe, dolazak Grimalda može uticati na odlazak nekog od postojećih krilnih igrača iz Partizanovog kadra do kraja letnjeg prelaznog roka, jer klub teži ka optimizaciji tima za predstojeće izazove.

9
3
3 Komentara
  1. A u odbrani duva vetar oko kuće, ovaj dečko totalno nepotreban ???? Za ove novce tri domaća odbrambena igrača ?????

    0
    1
    Odgovori
  2. Zamislite taj mentalni sklop,i i čoveka koji navija za zvezdu,šta reći,pre bih navijao za bilo koji klub iz unutrašnjosti,nego za 50. g. favorizovani klub sa pentagramom u nazivu i u grbu,živela srbija

    4
    5
    Odgovori
    • Možeš ti gluperdo Zvezdi samo da poduvaš sa svojih 20-etak godina jer ti pojma nemaš. Svoje frustracija leči na sebi.

      2
      5
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter