0
Olimpijske igre Pariz 2024
Stiv Ker

FOTO: STARSPORT

OVAJ ČOVEK JE JEDAN VELIKI GOSPODIN: Ponovo odao počast Miloju, pa nahvalio Srbiju i Jokića!

Objavljeno: 28.07.24 u 20:23

Srbija je bila sjajna u prvoj četvrtini“

Košarkaška reprezentacija Srbije je izgubila svoj prvi meč na ovogodišnjim Olimpijskim igrama od selekcije SAD-a, a konačan rezultat meča bio je 110:84 za aktuelne olimpijske prvake.

Nakon meča utiske je izneo selektor SAD-a, Stiv Ker, koji je još jednom pokazao da je veliki gospodin. On je na konferenciju došao u majici posvećenoj Dejanu Milojeviću.

Nakon utakmice je izjavio:

Srbija je bila sjajna u prvoj četvrtini, a onda se pojavio Kevin i preokrenuo. Na tome smo gradili celu utakmicu. Dobro je što imamo sposobnost da lopta bude kod Adebaja, ili Dejvisa, ili Lebrona, tih velikih momaka, znači nam za ovakve utakmice – kaže Ker.

Džejson Tejtum je bio vidno ljut nakon što nije igrao protiv Srbije.

– Izgledalo je ludo kada sam pogledao i odlučio se za postave, Tejtum je jedan od najboljih igrača na svetu i pričao sam s njim, postupio je kao profesionalac. Ključ svega je pobediti šest utakmica, Džejson je profesionalac i šampion, videće se to u nastavku turnira.

Kevin Durent je prvi promašaj imao tek u četvrtoj deonici.

– Kevin je bio sjajan večeras, brilijantan. Lebron je uticao na mnogo stvari, ne samo igrom, već snagom, emocijama… Taj čovek ima 38 godina.

O Jokiću, rekao je:

– Imamo tri igrača koji mogu da čuvaju Jokića, rotirao sam ih sve vreme i samo sam mogao da prekrstim prste. Jokić je izvanredan košarkaš.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter