0
Olimpijske igre Pariz 2024
rafael nadal

FOTO: Printscreen/X

NADAL PRELOMIO: Rafa doneo odluku da li će se takmičiti u singlu! (VIDEO)

Objavljeno: 28.07.24 u 13:40

Nadal će gotovo izvesno izaći na teren

Španski teniser Rafael Nadal najverovatnije će nastupiti u 1. kolu Olimpijskih igara protiv Martona Fučoviča, uprkos ranijim sumnjama o njegovom učešću. Iako je dan ranije izjavio da nije siguran hoće li igrati, izgleda da se situacija promenila.

Prema izveštajima, Nadal je trenirao pod budnim okom lekarske službe nekoliko sati pre meča, i trenutno se dobro oseća. Ništa ne ukazuje na probleme sa povredom, što je potvrdio i španski sportski list „Marka“, koji javlja sa terena Rolan Garosa.

Podsetimo, Nadal je u subotu veče, nakon dubl meča sa Karlosom Alkarazom, izjavio da još nije siguran hoće li igrati singl. Rekao je da će se konsultovati s timom kako bi doneli najbolju odluku u cilju osvajanja medalje za Španiju, te da će odluku doneti u nedelju pred sam meč.

Meč protiv Fučoviča zakazan je za 13.30 časova, ali je moguće da će početi kasnije. Ukoliko Nadal pobedi, u drugom kolu ga čeka susret s Novakom Đokovićem, što bi bio pravi teniski spektakl na Olimpijskim igrama. Svi ljubitelji tenisa s nestrpljenjem očekuju potvrdu Nadalovog nastupa i njegovu potencijalnu borbu za medalju.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter