4
Domaći fudbal
Đorđe Jovanović

Jedinstvo Ub v Partizan Mozzart Super League Season 2024/2025

MOĆNA PORUKA HEROJA PARTIZANA: „Uspeli smo da se uzdignemo!“

Objavljeno: 28.07.24 u 12:28

Partizan je bio ubedljiv protiv ekipe Jedinstva sa Uba

Fudbaleri Partizana odneli su tri boda sa gostovanja ekipi Jedinstva sa Uba, u drugom kolu Superlige Srbije, pobedom od 0:4.

Golove su postigli Bibars Natho (2′) – sa bele tačke, Nemanja Trifunović ( 27′) i Đorđe Jovanović ( 52′, 65′).

Svoje utiske za sajt Partizana su preneli Nemanja Trifunović i napadač Đorđe Jovanović.

Nemanja, tvoj drugi gol od kada si u prvom timu i danas, penal nad tobom?

Hvala puno, ali iskreno, to mi nije toliko važno, koliko da smo dobili utakmicu. Bilo je teško podići se posle utakmice u Lulblinu, ali samo zajedničkim ciljem i konstantnim radom i predanošću, sklonili smo fokus sa Poljske i svu energiju usmerili na ligašku utakmicu.
Mi smo Partizan i to se od nas očekuje. Nismo smeli da izneverimo navijače, hvala im što su bili tu da nas podrže, mnogo nam znači.

Igrao si na mestu bonusa. Ko ti je davao najveću podršku u timu?

– Milan Lazarević i Nemanja Nikolić. Govorili su mi da se opustim i da igram onako kako to radim na treningu i da će biti sve super.

Od kada se vratio u crno-beli tabor, Đorđe Jovanović je danas upisao dva gola iako je bilo još neiskorišćenih šansi.

– Prva utakmica, malo sam bio nervozan, teška za nas posle Dinama, ali se dobro završila. Imao sam na terenu dobre saigrače, Natho mi je dao mnogo dobrih lopti i slušao sam savete trenera, tako da se sve isplatilo.

Da li je sada skinut “teret“ te prve utakmice?

– Jedna utakmica, dva gola, ništa ne menja, ali je meni lakše, jer sam kod samog sebe skinio teret i pao mi je kamen sa srca. Trudiću se maksimalmo svakim danom i nadam se da će biti sve bolje i bolje.

Golove posvećuješ?

– Svakako porodici!

Fudbaleri Partizana sledeću utakmicu igraju u sredu, 31.7.2024. godine od 20 časova, na domaćem terenu, u okviru 2. kola kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona.

9
1
4 Komentara
  1. Uvek tako igrajte. Hrabro, super borbeno, samo direktno ka golu i nikad lopta nazad, to nije kod Pfc! I slusajte Stanoja, on zna znanje. Ginite u svetom dress, to je za vase dobro I za dobro Partzana.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jedna dobra utakmica i to protiv slabasnog novajlije nije dokaz da se FKP uzdigao.. Stize Grimaldo. Na osnovu snikaka reklo bi se pun pogodak, ali tako je izgledao i Severena, a uz to Juznoamerikanac. Jovanovic nije resenje za spica, a jedan od kandidata bio je Zlatanovic, kao i stranac….Partizan je sada za Milenkovica i Pavlovica dobio milion evra, i eto novca da dovedu Djakovca, koji je izuzetno borben, brz, cvrst, ne predaje se lako,…Partizanovo dete.

    1
    0
    Odgovori
  3. Partizan ima sansu da kupi Zana Vipotnika, centarfora SLO, i Bordoa koji je bankrotirao. Moze ga dovesi zadzaba a kosta na TM-u 2,5 M evra. Mlad je veoma, 22 g. Inace reprezentativac SLovenije i ucesnik je EP. Ne mozemo ostati na jednom igracu na zahtevnoj poziciji,pa makar to bio i Pele a kamo li Jovanovic.

    2
    0
    Odgovori
  4. Nije bilo lako igrati na onakvom tvrdom i dzombastom terenu a kamoli i ubedljivo dobiti. Kapa dole svima mada se vidi da jos puno toga mora de se radi i koreguje. Drago mi je za mladog Trifunovica jer je decko stvarno zasluzio da ima mesta u timu medju tolikim legionarima kao i Djordje Jovanovic koji dokazuje da je doslo vreme da ovaj tim mora sve vise da racuna na njega. Oni su uz Svetu Markovica prosli nasu skolu fudbala, oni su pravi partizanovci i trebamo ih podrzavati i ponositi se njima kao i ostale klince koji su pred vratima prvog tima.

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter