0
Olimpijske igre Pariz 2024
Srbija SAD

FOTO: @KSS

FIBA NAJAVILA SPEKTAKL: Srbija predvođena Bogdanom i Jokićem udara na američki „drim tim“! (FOTO)

Objavljeno: 28.07.24 u 09:34

Srbija odmah na startu olimpijskog turnira ima ozbiljan izazov

Košarkaška reprezentacija Srbije danas započinje svoju olimpijsku avanturu utakmicom protiv selekcije SAD-a, koja je na programu od 17:15 časova. Ovaj susret, koji se s nestrpljenjem iščekuje, najavljen je kao okršaj dva pretendenta na medalju.

U pripremnom meču odigranom u Abu Dabiju, Srbija je doživela poraz od SAD-a rezultatom 105:79, što je bio važan test za naš tim. Ipak, utakmica na Olimpijskim igrama predstavlja novu priliku za srpske košarkaše da pokažu svoj puni potencijal.

FIBA je najavila današnji duel uz sliku dva košarkaška velikana, Nikole Jokića iz Srbije i Lebrona Džejmsa iz SAD-a, ističući važnost ovog susreta na globalnoj košarkaškoj sceni.

U našoj grupi, pored Srbije i SAD-a, takmiče se i selekcije Južnog Sudana i Portorika, koje su svoj meč odigrale jutros u 11 časova. Ishod te utakmice može dodatno uticati na dinamiku grupe i strategiju timova u narednim kolima.

Navijači Srbije s nestrpljenjem očekuju početak meča, nadajući se da će njihovi ljubimci pružiti vrhunsku partiju protiv jedne od najjačih selekcija na svetu. Bez obzira na ishod, ovaj duel obećava spektakl i vrhunsku košarku na najvećoj svetskoj sportskoj sceni.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter