2
Olimpijske igre Pariz 2024
Serbia v Greece Pre Olympic Basketball Friendly

Serbia v Greece Pre Olympic Basketball Friendly

DOBRIĆ U STILU JEDNOG OD NAJBOLJIH ŠUTERA SVIH VREMENA Kako je Ognjen iznudio trojku uz faul za erupciju u Lilu! (VIDEO)

Objavljeno: 28.07.24 u 18:08

Orlovi igraju protiv Ameirke, jedna čovek pravi razliku.

Košarkaška reprezentacija Srbije od 17.15 časova igra svoj prvi meč na turniru na Olimpijskim igrama, a rival na otvaranju Orlvoa jeste Amerika, favorit za zaltnu medalju.

Rezultat na poluvremenu iznosi 49:56 za ekipu Amerike.

Na intoniranju himne moglo se videti kako su naši košarkaši u glas pevali himnu, čak uz suze Nikole Jokića, dok je sa druge strane američki tim prilično nonšalantno doživeo himnu.

Halibarton je imao vremena da ćaska sa saigračima, dok je Lebron Džejms sa rukama u džepovima odslušao intoniranje,

Fantastičnu rolu je imao Aleksa Avramović na početku utakmice, gde je najpre iz ukradenih lopti upisao četiri poena, a upisao je i dve asistenciej na pikenrolu gde prilično mnogo muka zadaje rivalima.

Iako su Orlovi relativno brzo otišli na nekoliko poseda prednosti, Amerikanci su trojkama istopili razliku i ekspresno do kraja četvrtine vratili meč u egal, a potom na krilima sjajnog Kevina Durenta i okrenu utakmicu.

Srbija je pala na dvocifreni zaostatak početkom druge deonice, ali je naš tim nakon velike borbe uspeo da priđe na svega dva razlike, ali je ponovo Durent sa par pogodaka vratio razliku.

Jedan od najboljih momenata na meču imao je Ognjen Dobrić koji je iz ugla u stilu Redžija Milera iznudio faul uz pogođenu trojku.

Upravo je Durent ubacio 19 poena, bez promašaja iz igre.

1
0
2 Komentara
  1. Pesica oterati u penziju posle ovog prvenstva.Mi nemamo igru,jer nam se sve svodi na sut za tri poena,pa ako udje,dobro je…Katastrofa,razocaran sam i pristupom pojedinih kosarkasa,pogotovo sa Milutinovim.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter