17
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

DELIJE POLUDELE NAKON REMIJA: Navijači Crvene zvezde napali igrače, a ni Milojević nije pošteđen!

Objavljeno: 28.07.24 u 08:30

Zvezda sinoć nije opravdala status favorita

Crvena zvezda se suočila s neočekivanim izazovom na domaćem terenu, odigravši nerešeno 2:2 protiv Mladosti iz Lučana u drugom kolu Superlige Srbije. Iako su crveno-beli uspeli da izbegnu poraz golovima u poslednjim minutima, nezadovoljstvo navijača zbog igre i taktike nije izostalo.

Zvezda je dominirala veći deo meča, ali je nesalomivi golman Mladosti, Saša Stamenković, u više navrata uspeo da sačuva svoju mrežu netaknutom sve do 86. minuta. U tom trenutku, golom Duartea, Zvezda je smanjila prednost gostiju, a zatim je Endiaje doneo izjednačenje u dramatičnoj završnici.

Trener crveno-belih, Vladan Milojević, izrazio je razočaranje nastupom svog tima. U svojoj izjavi posle utakmice, Milojević je preuzeo odgovornost za slab učinak pojedinih igrača i najavio moguće promene u timu:

Ne možete da igrate ovako prvo poluvreme, ne znam šta bih komentarisao. Na meni je najveća odgovornost zbog ekipe koju sam izveo. Ništa nije bilo kako smo pripremali, izmene u drugom delu su nam pomogle. Videćemo, nema veze, ‘ajde ako nešto treba da se desi, neka se desi na početku, to je fraza koja mi se ne sviđa, ali ‘ajde, da mi bude lakše. Velika je opomena, videćemo šta ćemo i kako ćemo, imamo veliki roster, dosta igrača, ima igrača koji jedva čekaju… Videćemo, sad bar imamo igrače koje možemo da rotiramo i igraće najspremniji i oni kojie će da izgaraju svih 90 minuta – rekao je Milojević.

Na društvenim mrežama, navijači Crvene zvezde izrazili su nezadovoljstvo zbog odluka trenera, posebno u vezi sa ulogom Milana Rodića i Aleksandra Kataija. Mnogi su kritikovali njihovo prisustvo na terenu tokom gotovo celog meča.

Katai pre tri godine nije mogao da igra 90 minuta, a kamoli sad, lik ga ne planira uopšte izbacivati iz igre. Nemam reči šta radi Milojević – ljut je jedan navijač.

– Rodić igra 84 minuta pa je*em ti ja taj fudbal.

Da li je više svima jasno kako je Rodić-dodaću loptu nazad izašao mi smo krenuli da igramo. Hvala mu za sve, ali on ne da nije igrač za Zvezdu nego nije ni za klupu – besni su navijači na Milana Rodića.

Uplašeni su navijači Zvezde šta ih tek čeka u nastavku sezone, kada počnu kvalifikacije za Ligu šampiona.

– Da se nađe račun od transfera Pume i da ga vrate dok nije istekla reklamacija.

– Rodić, Katai, Ilić i Mimović na klupu pod hitno.

Da nije bilo zasluženog crvenog kartona, Milojević bi opet pokazao koliko veze nema.

Prodali Bukarija i doveli panja Pumu i očekujete nesto a pogotovo Rodić – samo su neki komentari nezadovoljnih navijača na društvenim mrežama.

Duarte i Hvang su jedine svetle tačke, smatraju „delije“.

126
23
17 Komentara
  1. Duarte je odlican igrac, pravi c-for razbijac. Bas mi se svideo.Danas je Katai izgubio dva boda , niko drugi. On je „ispusena lula“ sto se ozbiljnog fudbala tice!

    5
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter