22
Domaći fudbal
Saša Stamenković

Crvena Zvezda v Mladost Lucani Serbian Super Liga 2024 2025

BURNO NA MARAKANI: Saša Stamenković razbesneo članove stručnog štaba Crvene zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 28.07.24 u 08:58

Stamenković je naljutio i Delije, ali je umalo ušao u klinč sa Negićem i Savićem

Posle uzbudljivog remija 2:2 između Crvene zvezde i Mladosti, tenzije su dostigle vrhunac na stadionu „Rajko Mitić.“ Domaćin je ostao bez očekivane pobede, a deo krivice su videli u golmanu gostujućeg tima, Saši Stamenkoviću.

Nakon meča, Stamenković je bio u verbalnom sukobu sa Goranom Negićem, sekretarom stručnog štaba Crvene zvezde, i Vujadinom Savićem, pomoćnim trenerom crveno-belih.

Crvena Zvezda v Mladost Lucani Serbian Super Liga 2024 2025
Crvena Zvezda v Mladost Lucani Serbian Super Liga 2024 2025

 

Rasprava je izbila zbog Stamenkovićevog navodnog „krađe vremena“ u završnici utakmice, što je izazvalo nezadovoljstvo domaće ekipe i navijača.

Stamenković je dobio žuti karton zbog odugovlačenja igre, što je dodatno podstaklo napetost među prisutnima. Zvezda je dominirala tokom većeg dela susreta, ali nije uspela da iskoristi prilike i dođe do pobede.

Iako je utakmica završena remijem, ovaj incident će sigurno biti predmet diskusija u danima koji dolaze, dok Crvena zvezda nastavlja potragu za pobedama u nastavku Superlige. Savić i Negić nisu komentarisali incident, ali je jasno da će crveno-beli morati da se usredsrede na unapređenje igre i smirenost u ključnim trenucima kako bi ostvarili svoje ciljeve u sezoni.

25
14
22 Komentara
  1. Biće to sve dobro mnogo novih igrača bolje bi bilo jedan ili dva kvalitetna nego kvantitet deset igrača treba to uigrati. Dok se to dogodi ništa od LŠ. Nažalost

    0
    0
    Odgovori
  2. Ti, koji si zadužen za ovu rubriku, reči kao što su ciganšture, cigani milioni iz državne kase, smradovi itd, ne računaš kao uvredljive reči ?! Mršššš franjevci !

    5
    2
    Odgovori
  3. Osilile se cigansture.Ne pomazu ni sudije,ni drzavni milioni.Uvredio ih je Stamenkovic,trebao je da pusti jos koji gol,pobogu on je branio u Zvezdi,los Zvezdas.Orlusina Negic je pravi….i Terzic.Mislim da ke prave Zvezdase sramota ovih titula i pobeda zbog nacina na koji se osvajaju.

    6
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter