0
Olimpijske igre Pariz 2024
(SP)CHINA PUTIAN SHOOTING ISSF WORLD CUP FINAL (CN)

FOTO: Starsport

ZA DLAKU: Zorana Arunović ostala bez finala!

Objavljeno: 27.07.24 u 14:00

Šteta

Srpska strelkinja Zorana Arunović nije uspela da se plasira u veliko finale u disciplini 10 metara vazdušni pištolj, završivši na 10. mestu sa 575 krugova nakon uzbudljivih kvalifikacija.

Zorana je započela takmičenje sa 96 krugova u prvoj seriji, isto ponovila i u drugoj, dok je u trećoj seriji ostvarila rezultat od 95 krugova. U četvrtoj, petoj i šestoj seriji ponovo je ostvarila po 96 krugova.

Iako je Arunovićeva dobro počela i u pojedinim trenucima bila među prvih osam, dve osmice, koje je ostvarila tokom prve i treće serije, udaljile su je od finala. Nakon druge osmice, Zorana je u jednom trenutku pala na 20. mesto, ali se kasnije uspela vratiti i približiti osmom mestu koje vodi u finale.

Na kraju, Zorani su nedostajala dva kruga za plasman u finale.

U finale su se plasirale Veronika Major iz Mađarske (582), Jin Je Oh iz Južne Koreje (582), Manu Baker iz Indije (580), Vin Tu Trin iz Vijetnama (578), Jeji Kim iz Južne Koreje (578), Ksue Li iz Kine (577), Iljada Tarhan iz Turske (577) i Randžin Đijang (577).

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter