0
Evropske lige
Crvena Zvezda Cukaricki , Superliga Srbije Super Liga ,25.5.2024.

FOTO: Starsport

SADA JE SVE JASNO: Aleksandar Dragović doneo odluku u kojem klubu će nastupatiti od sledeće sezone!

Objavljeno: 27.07.24 u 14:16

Konačno su pronašli zajednički jezik

Nakon što su se pregovori nekoliko puta zaglavili, konačno je postignut dogovor između Aleksandra Dragovića i njegovog matičnog kluba, Austrije iz Beča. Nakon mesec dana pregovaranja, bivši kapiten Crvene zvezde bi trebalo da potpiše trogodišnji ugovor sa Austrijom.

Ovaj razvoj događaja dolazi nakon što je Dragović, koji je izrazio želju da se vrati u klub iz svog rodnog grada nakon završetka saradnje sa Crvenom zvezdom, suočen sa komplikacijama tokom pregovora. Sportski direktor Austrije, Manuel Ortlehner, čak je javno kritikovao Dragovića, nazivajući ga „ludakom“, što je dodatno otežalo situaciju.

Dragović je tokom pregovora bio u kontaktu sa drugim klubovima, uključujući Aris iz Limasola, koji je ponudio značajnu platu od 1.200.000 evra, čime bi postao najplaćeniji igrač na Kipru. Međutim, konačno je došlo do pomirenja sa Austrijom i dogovora o novom ugovoru.

Prema austrijskim izvorima, Dragović će nakon završetka svoje igračke karijere ostati u klubu na nekoj od funkcija. Preliminarni planovi uključuju osmogodišnji ugovor, koji bi obuhvatio trogodišnje igranje i dodatnih pet godina kao sportski direktor.

Tokom svog angažmana u Crvenoj zvezdi, Dragović je odigrao 135 utakmica, postigao sedam golova i zabeležio tri asistencije.

10
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter